Friday 26 August 2016

Поради щодо краси і догляду за собою від відомих голівудських стилістів

Голівудські зірки виглядають бездоганно, адже над їхнім стилем працюють стилісти найвищого рівня. Деякі поради від відомих стилістів можуть стати вам у нагоді.
 
Кріс МакМілан(Chris McMillan)
Кріс МакМілан є відомим стилістом, що працював з тамими зірками як: Кейт Хадсон, Кім Кардашіан, Дженіфер Аністон, Майлі Сайрус та б.ін.Далі деякі поради від нього.

= Правильна стрижка це 99% успіху. Ніколи не економте на стижці, адже неправильна стрижка може зіпсувати овал лиця і підкреслити недоліки.
= Ви не повинні виглядати занадто ідеально. Цікавий образ сьгодні повинен бути трохи неохайним і хуліганським, не бійтесь експерементувати.
 
= Якщо ви хочете виглядати молодше - то відростіть довге волосся, нічого так не омолоджує як неохайні кучері довгого волосся, до речі це пасує всі формам обличчя.
 
= Щоб відростити довге волосся  - все просто не стижіть його. Не потрібно щоразу відрізати посічені кінчики, краще використайте заощадженя кошти на олію для кінчиків волосся, адже правда полягає в тому, що ніхто не зверне увагу на посічені кінчики, якщо волосся сяє здоровям.
 
= Якщо ваш час обмежений і помити волосся немає можливості - майте в арсеналі різні резинки і заколки і ви щодня зможете виглядати по-іншому збираючи ваше волосся в тугий високий хвіст чи заплітаючи косу.
 
Кіммі Кайс(Kimmie Kyees)
 
 
Стиліст що працювала з такими зірками як: Адель, Джей Ло, Ріанна, Кеті Пері. Вона одна з найкращих експертів у галузі манікюру.
 
= Бездоганний манікюр виглядає чудово сам по собі. Він не повинен підходити за кольором до вашого одягу чи макіяжу.
 
= Манікюр з яскравими кольорами найкраще виглядає на коротких нігтях прямокутної форми. Але не забувайте про багату палітру нудових колорів (всі відтінки бежевого і світло рожевого). Не зважаючи на текстуру, лак повинен бути без блискіток, кольору достатньо.
 
Серж Нормант (Serge Normant)
 
 
Цей французький стиліст покорив голівуд своїм талантом, надавши голівудським зіркам французького шику. Він працював  з такими зірками як: Сара Джесіка Паркер, Джулія Робертс, Джуліанна Мур та б. ін.

= Сухі шампуні насправді є чарівною паличкою в сучасному світі коли на все брак часу. Віддавайте перевагу сухим шампуням що не склеюють фолосся, а освіжають і зовсім невидимі.

= Дуже важко працювати з довгим волоссям, адже воно швидко втрачає обєм. Щоб уникнути цього після миття використовуйте незмиваючі засоби для надання обєму і підсушіть волосся феном, так волосся довше залишиться обємним і буде виглядати чистим довше.
 
 
Дженні Лобел (Jeanine Lobell)
 
Дженні Лобел стиліст, що працює над макіяжем зірок для червоної доріжки. Її клієнтами є: Кейт Бланшет, Наталі Портман, Мішель Вільямс та Ума Турман.

 = Якщо хочете виглядати молодо і свіжо використовуйте світлі румяна і надайти блиску обличчю з хайлайтером.

 = Експерементуйте з різними текстурами, наприклад використовуйте матову помаду з перламутровими тінями, чи глянцеву з матовими.
 
= Акцент на широкі натуральні брови, але тоді макіяж повинен бути дуже стриманим, щоб уникнути ефекту театрального гриму.
 
 
Рейчел Зоі (Rachel Zoe)
 
Будучи дизайнером і модним письменником Рейчел є одним з найбільш популярних стилістів. Вона співпрацювала з: Камерон Діаз, Енн Хетвей, Джесіка Альба та ін.
 
= Ви не повинні сліпо слідувати останнім трендам. Вибирайте те, що підходить вам за формою, кольором шкіри і ідеально вам пасує.
 
= Маленька чорна сукня - це необхіднійсть. Але водночас вона є універсальним елементом гардеробу.
 
= Використовуйте масивні аксусуари, якщо бажаєте виділитися з натовпу.
 
= Спробуйте позичити щось з чоловічого гардеробу, як наприклад білу сорочку.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment